Pozvánka na metodický kurz Výchova madých mužov 2023

Aktuálne je otvorené prihlasovanie na druhý ročník sebaskúsenostného československého metodického kurzu pre inštruktorov, pracovníkov s mládežou, učiteľov, trénerov a ďalších, ktorí sa venujete, alebo chcete viacej venovať dospievajúcim chlapcom a mužom.

Účastníci sa dozvedia, aké sú zakladné princípy mužských kruhov, ako pracovať s reflexiou, ako fungujú prechodové rituály a okrem iného si na vlastnej koži zažijú aj Vision Quest.

Tím bude zdieľať aj svoje skúsenosti s workshopmi na túto tému na školách, ktoré sa naučíte a môžete ďalej používať vo svojej réžii na škole vo svojom okolí.

Viac info o tom, čo vás na kurze čaká, nájdete na našom webe: http://kurztransition.cz/metodicky-kurz-2023/  alebo v prílohe.

Formát je sebaskúsenostný, väčšinu programov si vyskúšate na vlastnej koži (a teda budete mať priestor sa posúvať aj po osobnostnej, nie len „pracovnej“ stránke).

Termíny:

Kurz sa skladá z 2 častí a podmienkou účasti je prítomnosť na oboch častiach kurzu:

  • 21. – 27. jún 2023 (1. časť na Slovensku)
  • 16. – 19. október 2023 (2. časť v Česku)

Prvé kolo prihlasovania je otvorené do konca marca (aj keď niekde nájdete 17.3.).

23.3. od 19.00 – 20.00 bude ešte informačné online stretnutie, kde môžete zástupcom tímu položiť otázky, ak máte pochybnosti, či je to pre vás to pravé.

Ak sa chcete tohto online stretnutia zúčastniť, vyplňte kontaktné údaje na nasledujúcom linku a príde vám pozvánka na ZOOM mailom https://forms.gle/RC9P9xqyeKs8e5hK8.

Prípadné otázky posielajte na tomas.pesek@plusko.net

Ak by ste potrebovali vedieť aké má tím skúsenosti a z čoho vychádzajú, tak si môžete pozrieť dokument, ktorý k tejto téme natočili: trailer na dokument, alebo celý dokument .

Informácie o celom projekte nájdete na www.kurztransition.eu