Podcast Krajina mladých: Ep. 16 – Mladí budú počas tretej vlny v supermarketoch. Prečo?

Je tu September, začiatok školského roka, kedy sa riešia krúžky. Aké voľno-časové aktivity sú u nás najpopulárnejšie? Prečo trávia mladí čas v supermarketoch a prečo je to vraj prirodzené? A vôbec, čo dávajú krúžky deťom a mladým ľuďom?

V 10. epizóde podcastu Krajina Mladých sa spýtame aj ako to vyzeralo s krúžkami počas druhej vlny pandémie. Vzdali to niektorí nádejní mladí športovci, športovkyne, alebo umelci? A kedy uvidíme, ako ovplyvnil lockdown a pandémia záujmy Generácie Z? Na konci debaty pridáme aj praktické rady ako vyberať krúžky počas tretej vlny pandémie.

Moderátorka Katarína Urban Richterová v debate privíta: Andreu Hajduchovú – zakladateľku Iniciatívy Dajme deťom hlas,  Dr. Jaroslavu Kopčákovú – psychologičku a výskumníčku z Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach a Dorotu Novákovú – trénerku gymnastiky.

Podcast je projektom Rady mládeže Slovenska. Krajina mladých je podcast, ktorý hľadá odpovede na otázku: „Aký je dnešný svet mladých ľudí?“ a ponúka odborný aj autentický vhľad do ich sveta. Mladí vedia o svete svoje a my vieme o nich.

Moderovanie, strih, montáž – Katarína Urban Richterová

 

Podcast si môžete vypočuť na podcastovýh platformách Denníka N:

Celú epizódu si môžete vypočuť aj tu: